Lista Kadare https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-shelves.pl?rss=1&viewshelf=2 RSS feed për listën publike Lista Kadare Akademi solemne : https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=78045 Artisti dhe koha : nga Baçi, Fatmir S. https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=146251 Arritjet e Çajës dy vjet pas kthimit në drejtim blegtoral / nga Konica, Bektash https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=77457 Aspekte të ndërtimit morfologo - strukturor dhe të perspektivës të fushës xeherore kromitike Thehen - Ternove - Pylli i zi / nga Beqiri, Arjan https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=147416 Atlas i biologjisë : nga Gjiknuri, Lekë https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=82130 Bashkëpunim i suksesshëm shqiptaro - gjerman për stërvitjen "Mati -96" / nga Gjika, Kurt https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=147415 Deklaratë e përbashkët e Partisë Balli Kombëtar dhe Partisë së Djathtë Demokratike (PDD) :Tiranë, më 21. 03. 1996 :Balli i kombit. https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=142153 Dëbora mbi fusha / nga Hemingway, Ernest https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=148057 E mirë kontrata por vendimi merre në kuvend: [Materiale]. https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=144354 Fashizmi / nga Mussolini, Benito https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=100420 Filmi artistik shqiptar : nga Papagjoni, Josif https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=106540 Fiqret Fterra - bir i fshatit tonë / nga Mato, Jakup https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=133839 Forcimi i pareshtur i aftësive mbrojtëse dhe zhvillimi i vendit e vetmja rrugë për të siguruar lirinë dhe pavarësinë e atdheut : nga Murra, Prokop https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=100395 Gruas, Ikim / nga Shehu, Agim https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=167659 Industria e nxjerrjes dhe e përpunimit të bakrit mbështetet në pritje të një kohe më të favorshme / nga Prendi, Arben https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=185736 Innocence and war : nga Benhamou, Michael https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=98325 Japonia, vendi i fundit olimpist i këtij shekulli / nga Andoni, Ben https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=129969 Kaloçi, Dashnor. Shqiptari që kapërceu murin e Berlinit [Dashnor Kaloçi .-(Legjenda e Portës ]. https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=140578 Komuna e Ulqinit në shënjestër të pushtetit të Malit të Zi / nga Berjashi, Ibrahim https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=145386 Kur shkruaj me dorën e majtë : nga Leka, Arian https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=147999 Letër hapur shenjtëris së Tij Patrikut Athenagora / nga Ktona, Petraq https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=80602 Lutjet e mbrëmjes / nga Pashku, Anton https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=104519 Malli i ëndrrës fëminore:Kujtime / nga Dervishi, Violeta https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=167678 Masakra e Reçakut, krim kundër njerëzimit. https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=187460 Mbështetje për reformat ekonomike. https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=180391 Midis arit dhe gjakut Zoti i drejtë që jeton në shpirtin e popujve të rinj ka vendosur tani më : nga Mussolini, Benito https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=100423 Një udhëtim i vështirë : nga Qalliu, Luan https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=106703 Petrografia e shkëmbinjve magmatikë dhe metamorfikë / nga Kuznecov, E. https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=82713 Përmirësimi ujor i tokave në Shqipëri : nga Kamenica, Marko https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=76513 Prodhimi i rimesos, i kompesatës dhe i pllakave : nga Shqau, Ilo https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=96489 Program për kualifikimin pa shkëputje nga puna të punëtorëve të mekanikës bujqësore. https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=108991 Program-pune : https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=108997 Rregullore e karabinës vetëmbushëse 7.62 mm : https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=112053 Sali. Mund të kisha bërë edhe ndryshe nëse nuk do të qëndronte Ruci në anën tjetër / nga Berisha, Sali https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=146739 Sejamini, Redi. Automjetet, tani drejt"grevës së urisë". Zbatimi me efiçencë i sistemit të ri fiskal :Benzoli Sejamin. https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=163026 Sërish fushatë anti Polimelit: Do vaksinohen mbi 350 mijë fëmijë: Gati të gjitha dozat / nga Nikolla, Albert https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=163053 Studimi i lëkundjeve në linjat e tensionit të lartë dhe ndërhyrjet e domosdoshme në rrjetin e transmetimit : nga Kullolli, Miranda https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=438143 Sulphide mineralizations of albanian ophioliti volcanics / nga Hoxha, Lirim https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=147421 Sha. Spitalet në hall : https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=163058 Shqipëria drejt integrimit të plotë në strukturat euroatlantike. https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=176325 Shqipëria mesdhetare : nga Sinoimeri, Agim https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=84019 Shqipëria nuk është më "terra incognita":Vendi ynë për herë të parë organizon një aktivitet të madh ndërkombëtar / nga Andoni, Ben https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=163065 Teksti i statutit të ndryshuar të Partisë. https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=104207 Të mëdhenjtë kanë rastin të tregojnë se janë vërtet të tillë / nga Çobani, Genci https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=146859 Tmerr në Spitalin Ushtarak: hyjnë blindat: [Materiale]. https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=145383 Thatësirë; Rruga kah mali; Dielli i arles; Djaloshi që fle në mesditë; Grunaja me korba; Rrufe; Engjëlli mbi tokë; Rojtari i zotërimeve; Vetëtimat e Zhelezna Rekës; Porosi / nga Pavlovski, Radovan https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=148064 The 10-th congress of the WUA. https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=97081 Vajzës shend e verë / nga Baudelaire, Charles https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=132285 Vullkanizimi i zonës së Gashit dhe ndryshimet e tij me vullkanizmat e tjerë në albanide / nga Hoxha, Jakup https://alis.urt.al/cgi-bin/alis/opac-detail.pl?biblionumber=147420