Lista Kadare Regjistrohuni në këtë listë

| Zgjidh njëitë tek:
Shqipëria mesdhetare : nga Sinoimeri, Agim Botuar: Tiranë : Mediaprint, 2014 . 68 f. : , L.300, pa tir. 21 cm. Inventari: BKSH (ar.162.e.29) , BKSH (s.449.f.43) , BKSH (s.449.f.44) , BKSH (s.449.f.45) , BKSH (s.449.f.46) . Bëj kërkesë për rezervim
Shqipëria nuk është më "terra incognita":Vendi ynë për herë të parë organizon një aktivitet të madh ndërkombëtar / nga Andoni, Ben Botuar: Inventari:
Teksti i statutit të ndryshuar të Partisë.   Botuar: Tiranë : Komiteti Qëndror i PPSH, 1956 . 47 f. Inventari: BKSH (88c.D.72) , BKSH (s.70.e.4) , BKSH (s.70.e.5) . Bëj kërkesë për rezervim
Të mëdhenjtë kanë rastin të tregojnë se janë vërtet të tillë / nga Çobani, Genci Botuar: Inventari:
Tmerr në Spitalin Ushtarak: hyjnë blindat: [Materiale].   Botuar: Inventari:
Thatësirë; Rruga kah mali; Dielli i arles; Djaloshi që fle në mesditë; Grunaja me korba; Rrufe; Engjëlli mbi tokë; Rojtari i zotërimeve; Vetëtimat e Zhelezna Rekës; Porosi / nga Pavlovski, Radovan Botuar: Inventari:
The 10-th congress of the WUA.   Botuar: Tiranë : 8 Nëntori, 1988 . 78 f. : 18 cm. Inventari: BKSH (al.13.g.55) , BKSH (ar.50.g.71) , BKSH (s.104.t.13) , BKSH (s.104.t.14) , BKSH (s.104.t.15) . Bëj kërkesë për rezervim
Vajzës shend e verë / nga Baudelaire, Charles Botuar: Inventari:
Vullkanizimi i zonës së Gashit dhe ndryshimet e tij me vullkanizmat e tjerë në albanide / nga Hoxha, Jakup Botuar: Inventari:
 <<    1  2  3  >  >>
Hyr në sistem për të krijuar lista të reja.