Lista Kadare Regjistrohuni në këtë listë

| Zgjidh njëitë tek:
Akademi solemne :   Botuar: Tiranë : Akademia e Shkencave, 2013 . 194 f. ; , Bibliogr. në fund të faq. - L.300, pa tir. 21 cm. Inventari: BKSH (al.42.d.38) , BKSH (ar.156.f.36) , BKSH (s.429.d.25) , BKSH (s.429.d.26) , BKSH (s.429.d.27) . Bëj kërkesë për rezervim
Artisti dhe koha : nga Baçi, Fatmir S. Botuar: Inventari:
Arritjet e Çajës dy vjet pas kthimit në drejtim blegtoral / nga Konica, Bektash Botuar: Tiranë : Shtëpia e Propagandës Bujqësore, 1985 . 43 f. Inventari: BKSH (ar.43.g.79) , BKSH (s.24.s.101) , BKSH (s.24.s.102) . Bëj kërkesë për rezervim
Aspekte të ndërtimit morfologo - strukturor dhe të perspektivës të fushës xeherore kromitike Thehen - Ternove - Pylli i zi / nga Beqiri, Arjan Botuar: Inventari:
Atlas i biologjisë : nga Gjiknuri, Lekë Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese e Librit Shkollor, 1979 . 55 f. : Inventari: BKSH (ar.28.a.107) , BKSH (s.143.a.61) , BKSH (s.143.a.62) . Bëj kërkesë për rezervim
Bashkëpunim i suksesshëm shqiptaro - gjerman për stërvitjen "Mati -96" / nga Gjika, Kurt Botuar: Inventari:
Deklaratë e përbashkët e Partisë Balli Kombëtar dhe Partisë së Djathtë Demokratike (PDD) :Tiranë, më 21. 03. 1996 :Balli i kombit.   Botuar: Inventari:
Dëbora mbi fusha / nga Hemingway, Ernest Botuar: Inventari:
E mirë kontrata por vendimi merre në kuvend: [Materiale].   Botuar: Inventari:
Fashizmi / nga Mussolini, Benito Botuar: Tiranë : Shtypshkronja "Mbrothësija" Kristo Luarasi, 1940 . 16 f. Inventari: BKSH (89.e.97) , BKSH (s.11.d.1) , BKSH (s.314.f.32) . Bëj kërkesë për rezervim
Filmi artistik shqiptar : nga Papagjoni, Josif Botuar: Tiranë : ASA, 2017 . 588 f. : , Bibliogr.:f.587-588 dhe shënime në libër. - Pa ç., pa tir. 24 cm. Inventari: BKSH (al.48.a.3) , BKSH (ar.180.c.37) , BKSH (s.515.b.1) , BKSH (s.515.b.2) , BKSH (s.515.b.3) . Bëj kërkesë për rezervim
Fiqret Fterra - bir i fshatit tonë / nga Mato, Jakup Botuar: Inventari:
Forcimi i pareshtur i aftësive mbrojtëse dhe zhvillimi i vendit e vetmja rrugë për të siguruar lirinë dhe pavarësinë e atdheut : nga Murra, Prokop Botuar: Tiranë : 8 Nëntori, 1986 . 16 f. Inventari: BKSH (ar.47.g.20) , BKSH (s.334.g.56) , BKSH (s.50.v.60) , BKSH (s.50.v.61) , BKSH (s.50.v.62) , BKSH (s.50.v.63) , BKSH (s.50.v.64) . Bëj kërkesë për rezervim
Gruas, Ikim / nga Shehu, Agim Botuar: Inventari:
Industria e nxjerrjes dhe e përpunimit të bakrit mbështetet në pritje të një kohe më të favorshme / nga Prendi, Arben Botuar: Inventari:
Innocence and war : nga Benhamou, Michael Botuar: Brussels : Martens Centre, 2016 . 60 f. ; , Bibliogr.: f. 52-57 dhe në fund të f. 21 cm. Inventari: BKSH (p.540.e.34) . Bëj kërkesë për rezervim
Japonia, vendi i fundit olimpist i këtij shekulli / nga Andoni, Ben Botuar: Inventari:
Kaloçi, Dashnor. Shqiptari që kapërceu murin e Berlinit [Dashnor Kaloçi .-(Legjenda e Portës ].   Botuar: Inventari:
Komuna e Ulqinit në shënjestër të pushtetit të Malit të Zi / nga Berjashi, Ibrahim Botuar: Inventari:
Kur shkruaj me dorën e majtë : nga Leka, Arian Botuar: Inventari:
Letër hapur shenjtëris së Tij Patrikut Athenagora / nga Ktona, Petraq Botuar: New York, [s.n.], 1971 . 3 fl. Inventari: BKSH (ar.10.a.22) . Bëj kërkesë për rezervim
Lutjet e mbrëmjes / nga Pashku, Anton Botuar: Prishtinë : Rilindja, 1978 . 83 f. Inventari: BKSH (ar.19.e.21) , BKSH (s.92.s.8) , BKSH (s.92.s.9) . Bëj kërkesë për rezervim
Malli i ëndrrës fëminore:Kujtime / nga Dervishi, Violeta Botuar: Inventari:
Masakra e Reçakut, krim kundër njerëzimit.   Botuar: Inventari:
Mbështetje për reformat ekonomike.   Botuar: Inventari:
Midis arit dhe gjakut Zoti i drejtë që jeton në shpirtin e popujve të rinj ka vendosur tani më : nga Mussolini, Benito Botuar: Tiranë : Distaptur, 1941 . 9 f. Inventari: BKSH (88.a.127) , BKSH (s.59.a.20) , BKSH (s.59.a.21) , BKSH (s.59.a.22) . Bëj kërkesë për rezervim
Një udhëtim i vështirë : nga Qalliu, Luan Botuar: Shkodër : Fiorentia, 2017 . 200 f. ; , L.700, pa tir. 21 cm. Inventari: BKSH (ar.181.d.37) , BKSH (s.516.d.1) , BKSH (s.516.d.2) , BKSH (s.516.d.3) , BKSH (s.516.d.4) . Bëj kërkesë për rezervim
Petrografia e shkëmbinjve magmatikë dhe metamorfikë / nga Kuznecov, E. Botuar: Tiranë : Dega e Botimeve të Universitetit, 1960 . Disp. 1, 120 f. : Inventari: BKSH (ar.18.a.43) , BKSH (s.431.a.53) , BKSH (s.431.a.54) , BKSH (s.77.a.17) , BKSH (s.77.a.18) . Bëj kërkesë për rezervim
Përmirësimi ujor i tokave në Shqipëri : nga Kamenica, Marko Botuar: Tiranë : Marin Barleti, 2013 . 154 f. : , Kopert. e fundit mbi aut. - L.500, pa tir. 23 cm. Inventari: BKSH (ar.152.b.47) , BKSH (s.422.b.5) , BKSH (s.422.b.6) , BKSH (s.422.b.7) , BKSH (s.422.b.8) . Bëj kërkesë për rezervim
Prodhimi i rimesos, i kompesatës dhe i pllakave : nga Shqau, Ilo Botuar: Tiranë : SHBLSH, 1991 . 262 f. : 23 cm. Inventari: BKSH (ar.63.b.37) , BKSH (s.149.c.23) , BKSH (s.149.c.24) , BKSH (s.149.c.25) , BKSH (s.149.c.26) . Bëj kërkesë për rezervim
Program për kualifikimin pa shkëputje nga puna të punëtorëve të mekanikës bujqësore.   Botuar: Tiranë : Shtëpia e Propagandës Bujqësore, 1984 . 59 f. Inventari: BKSH (ar.42.f.47) . Bëj kërkesë për rezervim
Program-pune :   Botuar: Shkodër : Pa em., 1976 . 30 f. Inventari: BKSH (ar.23.g.42) , BKSH (s.126.v.114) , BKSH (s.126.v.115) , BKSH (s.126.v.116) , BKSH (s.126.v.117) . Bëj kërkesë për rezervim
Rregullore e karabinës vetëmbushëse 7.62 mm :   Botuar: Tiranë : Ministria e Mbrojtjes, 1970 . 128 f. : Inventari: BKSH (ar.6.e.16) , BKSH (s.91.g.19) , BKSH (s.91.g.20) . Bëj kërkesë për rezervim
Sali. Mund të kisha bërë edhe ndryshe nëse nuk do të qëndronte Ruci në anën tjetër / nga Berisha, Sali Botuar: Inventari:
Sejamini, Redi. Automjetet, tani drejt"grevës së urisë". Zbatimi me efiçencë i sistemit të ri fiskal :Benzoli Sejamin.   Botuar: Inventari:
Sërish fushatë anti Polimelit: Do vaksinohen mbi 350 mijë fëmijë: Gati të gjitha dozat / nga Nikolla, Albert Botuar: Inventari:
Studimi i lëkundjeve në linjat e tensionit të lartë dhe ndërhyrjet e domosdoshme në rrjetin e transmetimit : nga Kullolli, Miranda Botuar: . 174 f. : 30 cm. Inventari: BKSH (os.18.b.14) . Bëj kërkesë për rezervim
Sulphide mineralizations of albanian ophioliti volcanics / nga Hoxha, Lirim Botuar: Inventari:
Sha. Spitalet në hall :   Botuar: Inventari:
Shqipëria drejt integrimit të plotë në strukturat euroatlantike.   Botuar: Inventari:
Shqipëria mesdhetare : nga Sinoimeri, Agim Botuar: Tiranë : Mediaprint, 2014 . 68 f. : , L.300, pa tir. 21 cm. Inventari: BKSH (ar.162.e.29) , BKSH (s.449.f.43) , BKSH (s.449.f.44) , BKSH (s.449.f.45) , BKSH (s.449.f.46) . Bëj kërkesë për rezervim
Shqipëria nuk është më "terra incognita":Vendi ynë për herë të parë organizon një aktivitet të madh ndërkombëtar / nga Andoni, Ben Botuar: Inventari:
Teksti i statutit të ndryshuar të Partisë.   Botuar: Tiranë : Komiteti Qëndror i PPSH, 1956 . 47 f. Inventari: BKSH (88c.D.72) , BKSH (s.70.e.4) , BKSH (s.70.e.5) . Bëj kërkesë për rezervim
Të mëdhenjtë kanë rastin të tregojnë se janë vërtet të tillë / nga Çobani, Genci Botuar: Inventari:
Tmerr në Spitalin Ushtarak: hyjnë blindat: [Materiale].   Botuar: Inventari:
Thatësirë; Rruga kah mali; Dielli i arles; Djaloshi që fle në mesditë; Grunaja me korba; Rrufe; Engjëlli mbi tokë; Rojtari i zotërimeve; Vetëtimat e Zhelezna Rekës; Porosi / nga Pavlovski, Radovan Botuar: Inventari:
The 10-th congress of the WUA.   Botuar: Tiranë : 8 Nëntori, 1988 . 78 f. : 18 cm. Inventari: BKSH (al.13.g.55) , BKSH (ar.50.g.71) , BKSH (s.104.t.13) , BKSH (s.104.t.14) , BKSH (s.104.t.15) . Bëj kërkesë për rezervim
Vajzës shend e verë / nga Baudelaire, Charles Botuar: Inventari:
Vullkanizimi i zonës së Gashit dhe ndryshimet e tij me vullkanizmat e tjerë në albanide / nga Hoxha, Jakup Botuar: Inventari:
Hyr në sistem për të krijuar lista të reja.