Lista Kadare Regjistrohuni në këtë listë

| Zgjidh njëitë tek:
Akademi solemne :   Botuar: Tiranë : Akademia e Shkencave, 2013 . 194 f. ; , Bibliogr. në fund të faq. - L.300, pa tir. 21 cm. Inventari: BKSH (al.42.d.38) , BKSH (ar.156.f.36) , BKSH (s.429.d.25) , BKSH (s.429.d.26) , BKSH (s.429.d.27) . Bëj kërkesë për rezervim
Artisti dhe koha : nga Baçi, Fatmir S. Botuar: Inventari:
Arritjet e Çajës dy vjet pas kthimit në drejtim blegtoral / nga Konica, Bektash Botuar: Tiranë : Shtëpia e Propagandës Bujqësore, 1985 . 43 f. Inventari: BKSH (ar.43.g.79) , BKSH (s.24.s.101) , BKSH (s.24.s.102) . Bëj kërkesë për rezervim
Aspekte të ndërtimit morfologo - strukturor dhe të perspektivës të fushës xeherore kromitike Thehen - Ternove - Pylli i zi / nga Beqiri, Arjan Botuar: Inventari:
Atlas i biologjisë : nga Gjiknuri, Lekë Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese e Librit Shkollor, 1979 . 55 f. : Inventari: BKSH (ar.28.a.107) , BKSH (s.143.a.61) , BKSH (s.143.a.62) . Bëj kërkesë për rezervim
Bashkëpunim i suksesshëm shqiptaro - gjerman për stërvitjen "Mati -96" / nga Gjika, Kurt Botuar: Inventari:
Deklaratë e përbashkët e Partisë Balli Kombëtar dhe Partisë së Djathtë Demokratike (PDD) :Tiranë, më 21. 03. 1996 :Balli i kombit.   Botuar: Inventari:
Dëbora mbi fusha / nga Hemingway, Ernest Botuar: Inventari:
E mirë kontrata por vendimi merre në kuvend: [Materiale].   Botuar: Inventari:
Fashizmi / nga Mussolini, Benito Botuar: Tiranë : Shtypshkronja "Mbrothësija" Kristo Luarasi, 1940 . 16 f. Inventari: BKSH (89.e.97) , BKSH (s.11.d.1) , BKSH (s.314.f.32) . Bëj kërkesë për rezervim
Filmi artistik shqiptar : nga Papagjoni, Josif Botuar: Tiranë : ASA, 2017 . 588 f. : , Bibliogr.:f.587-588 dhe shënime në libër. - Pa ç., pa tir. 24 cm. Inventari: BKSH (al.48.a.3) , BKSH (ar.180.c.37) , BKSH (s.515.b.1) , BKSH (s.515.b.2) , BKSH (s.515.b.3) . Bëj kërkesë për rezervim
Fiqret Fterra - bir i fshatit tonë / nga Mato, Jakup Botuar: Inventari:
Forcimi i pareshtur i aftësive mbrojtëse dhe zhvillimi i vendit e vetmja rrugë për të siguruar lirinë dhe pavarësinë e atdheut : nga Murra, Prokop Botuar: Tiranë : 8 Nëntori, 1986 . 16 f. Inventari: BKSH (ar.47.g.20) , BKSH (s.334.g.56) , BKSH (s.50.v.60) , BKSH (s.50.v.61) , BKSH (s.50.v.62) , BKSH (s.50.v.63) , BKSH (s.50.v.64) . Bëj kërkesë për rezervim
Gruas, Ikim / nga Shehu, Agim Botuar: Inventari:
Industria e nxjerrjes dhe e përpunimit të bakrit mbështetet në pritje të një kohe më të favorshme / nga Prendi, Arben Botuar: Inventari:
Innocence and war : nga Benhamou, Michael Botuar: Brussels : Martens Centre, 2016 . 60 f. ; , Bibliogr.: f. 52-57 dhe në fund të f. 21 cm. Inventari: BKSH (p.540.e.34) . Bëj kërkesë për rezervim
Japonia, vendi i fundit olimpist i këtij shekulli / nga Andoni, Ben Botuar: Inventari:
Kaloçi, Dashnor. Shqiptari që kapërceu murin e Berlinit [Dashnor Kaloçi .-(Legjenda e Portës ].   Botuar: Inventari:
Komuna e Ulqinit në shënjestër të pushtetit të Malit të Zi / nga Berjashi, Ibrahim Botuar: Inventari:
Kur shkruaj me dorën e majtë : nga Leka, Arian Botuar: Inventari:
 <<  <  1  2  3    >>
Hyr në sistem për të krijuar lista të reja.