401 regjistrime të gjetura

|
1. Arkitektura e zemrës : poezi / Agim Shehu ; red. Petro Koçi.

nga Shehu, Agim | Koçi, Petro [red.].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Poetry Botuar: Tiranë, [s.n.], 1995
2. Trëndafilat e muzgut : tregime, novela / Agim Shehu ; red. Pandeli Koçi.

nga Shehu, Agim | Koçi, Pandeli [red.].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Short stories Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese Enciklopedike, 1996
3. [Poezi] / Sergej A. Esenin ; shqipër. Agim Shehu.

nga Esenin, Sergej A | Shehu, Agim [shqipër.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: [Tiranë], [s.n.], [1994]
4. Gjaku i borës : atdhetari publicist Hamit Lumi (Çela) : monografi, shkrime, publicistikë të Hamit Lumit / Agim Shehu ; mblodhi Zenel Merjo ; red. Petro Koçi.

nga Shehu, Agim | Merjo, Zenel [mblodhi] | Koçi, Petro [red.].

Tipi i materialit : book Set Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese Enciklopedike, 1996
5. Brilante të shekujve : poezi të zgjedhura botërore / shqip. Agim Shehu.

nga Shehu, Agim [shqip.].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Poetry Botuar: Tiranë : Albin, 1997
6. Metafora e mallit : poetët shqiptarë për arbëreshët / përzgj. e red. nga Agim Shehu.

nga Shehu, Agim [përzgj. e red. nga].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Poetry Botuar: Tiranë : Albin, 1996
7. Mëngjezi i një rilindjeje : esse / Dritan Shehu ; red. Agim Shehu.

nga Shehu, Dritan | Shehu, Agim [red.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : SHAK "Labëria", 1997
8. Djepi im : poezi / Ndreko Rino ; red. Agim Shehu.

nga Rino, Ndreko | Shehu, Agim [red.].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Poetry Botuar: Tiranë : Dituria, 1997
9. Gjurmë që duhen ndrequr / Elmaz Shehu ; Agim Malja.

nga Shehu, Elmaz | Malja, Agim.

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : REC, 1998
10. Te princesha e Evropës : mbresa nga Zvicra / Agim Shehu.

nga Shehu, Agim.

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Albin, 1998
11. Hartografia tematike / Agim Shehu ; Pal Nikolli ; red. Pal Nikolli.

nga Shehu, Agim | Nikolli, Pal | Nikolli, Pal [red.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Progres, 2007
12. Mëngjez Kosove : poezi, poemë / Agim Shehu ; red. Qazim Shemaj.

nga Shehu, Agim | Shemaj, Qazim [red.].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Poetry Botuar: Tiranë : Albin, 1998
13. Muzgje të lodhur : vjersha dhe balada / Feti Zeneli ; red. Agim Shehu.

nga Zeneli, Feti | Shehu, Agim [red.].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Poetry Botuar: Tiranë : Albin, 1999
14. Morfometria e pellgjeve ujëmbledhës në Alpet e Shqipërisë : monografi / Rifat Talani ; red. Agim Shehu.

nga Talani, Rifat | Shehu, Agim [red.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Shkodër : Camaj-Pipa, 1999
15. Elemente të hartografisë / Agim Shehu ; Pal Nikolli ; red. Marie Mato.

nga Shehu, Agim | Nikolli, Pal | Mato, Marie [red.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : SHBLU, 2000
16. Ali Pashë Tepelena : poemë / Xhemal Gora ; red. Agim Shehu.

nga Gora, Xhemal | Shehu, Agim [red.].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Poetry Botuar: Pa vd., [s.n.], 1997
17. Lot në sytë e detit / Ago Nezha ; red. Agim Shehu.

nga Nezha, Ago | Shehu, Agim [red.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Toena, 2000
18. Morfologjia dhe morfometria e luginave në Alpet e Shqipërisë : monografi / Rifat Talani ; red. Agim Shehu.

nga Talani, Rifat | Shehu, Agim [red.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Shkodër : Camaj-Pipa, 2000
19. Kimia 8 : punë laboratori fletore / Agim Shehu.

nga | Shehu, Agim.

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese e Librit Shkollor, 1981
20. Loti alpin : lirika nga Zvicra / Agim Shehu.

nga Shehu, Agim.

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Albin, 2002