Përmirëso kërkimin

Informacione

2 regjistrime të gjetura

|
1. Fuqizimi i mëtejshëm i bazës energjitike të venditdhe përdorimi me kursim i burimeve energjitike-faktor i dorës së parë për zhvillimin e forcave prodhuese dhe forcimin e pavarsisë së vendit : diskutim në Kongresin e 8-të të PPSh / Prokop Murra.

nga Murra, Prokop.

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : 8 Nëntori, 1981
2. Forcimi i pareshtur i aftësive mbrojtëse dhe zhvillimi i vendit e vetmja rrugë për të siguruar lirinë dhe pavarësinë e atdheut : diskutim në Kongresin e 9-të të PPSh. / Prokop Murra.

nga Murra, Prokop.

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : 8 Nëntori, 1986
Listat: