83 regjistrime të gjetura

|
1. Paradokset e satirës dhe të humorit / Jakup Mato.

nga Mato, Jakup.

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Toena, 2000
2. Imazhe, kode dhe kumte / Jakup Mato ; red. Petrit Bezhani.

nga Mato, Jakup | Bezhani, Petrit [red.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Akademia e Shkencave, 2002
3. Parailirët, ilirët, arbërit : histori e shkurtër / Muzafer Korkuti ; red. Jakup Mato.

nga Korkuti, Muzafer | Mato, Jakup [red.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Toena, 2003
4. Rrjedhave të artit paraprofesionist : (shoqëritë artistike të periudhës së Pavarësisë) / Jakup Mato ; red. Nexhat Myftiu.

nga Mato, Jakup | Myftiu, Nexhat [red.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Shkenca, 2004
5. Poetika e dramaturgjisë dhe mendimi estetik : 1901-1939 / Jakup Mato.

nga Mato, Jakup.

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Shkenca, 2005
6. Letersia e huaj 2 : për shkollat e mesme / Jakup Mato ; Qemal Xhaka ; Vangjush Ziko ; A. Kapurani ; Natasha Pepivani.

nga Mato, Jakup | Xhaka, Qemal | Ziko, Vangjush | Kapurani, A | Pepivani, Natasha.

Botimi: Bot. i përmirësuarTipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese e Librit Shkollor, 1988
7. Letersia e huaj 2 : për shkollat e mesme / Jakup Mato ; Rinush Idrizi ; A. Kapurani ; Vangjush Ziko ; red. Luan Rexhepi.

nga Mato, Jakup | Idrizi, Rinush | Kapurani, A | Ziko, Vangjush | Rexhepi, Luan [red.].

Botimi: Bot. i përmirësuarTipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese e Librit Shkollor, 1987
8. Letersia e huaj 2 : për shkollat e mesme / Jakup Mato ; Rinush Idrizi ; A. Kapurani ; Vangjush Ziko ; red. Luan Rexhepi.

nga Mato, Jakup | Idrizi, Rinush | Kapurani, A | Ziko, Vangjush | Rexhepi, Luan [red.].

Botimi: Bot. i përmirësuarTipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese e Librit Shkollor, 1986
9. Letersia e huaj 2 : për shkollat e mesme / Jakup Mato ; Rinush Idrizi ; A. Kapurani ; Vangjush Ziko ; red. Luan Rexhepi.

nga Mato, Jakup | Idrizi, Rinush | Kapurani, A | Ziko, Vangjush | Rexhepi, Luan [red.].

Botimi: Bot. i përmirësuarTipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese e Librit Shkollor, 1985
10. Letërsia e huaj : për shkollat e mesme / Jakup Mato ; Liljana Harito ; Rinush Idrizi ; Vangjush Ziko.

nga Mato, Jakup | Harito, Liljana | Idrizi, Rinush | Ziko, Vangjush.

Botimi: Bot. i 4-tëTipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese e Librit Shkollor, 1976
11. Letërsia e huaj : për shkollat e mesme / Jakup Mato ; Liljana Harito ; Rinush Idrizi ; Vangjush Ziko.

nga Mato, Jakup | Harito, Liljana | Idrizi, Rinush | Ziko, Vangjush.

Botimi: Bot. i 3-tëTipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese e Librit Shkollor, 1974
12. Letërsia e huaj : për shkollat e mesme / Jakup Mato ; Liljana Harito ; Rinush Idrizi ; Vangjush Ziko.

nga Mato, Jakup | Harito, Liljana | Idrizi, Rinush | Ziko, Vangjush.

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese e Librit Shkollor, 1972
13. Letërsia e huaj 2 : për shkollat e mesme / Jakup Mato ; Qemal Xhaka ; Vangjush Ziko ; Anastas Kapurani ; red. Natasha Pepivani.

nga Mato, Jakup | Xhaka, Qemal | Ziko, Vangjush | Kapurani, Anastas | Pepivani, Natasha [red.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : SHBLSH, 1990
14. Letërsia e huaj 2 : për shkollat e mesme / Jakup Mato ; Qemal Xhaka ; Vangjush Ziko ; Anastas Kapurani ; red. Natasha Pepivani.

nga Mato, Jakup | Xhaka, Qemal | Ziko, Vangjush | Kapurani, Anastas | Pepivani, Natasha [red.].

Botimi: Ribot.Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : SHBLSH, 1989
15. Risi të letërsisë shqiptare të realizmit socialist / Jakup Mato ; red. P. Koçi.

nga Mato, Jakup | Koçi, P [red.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Naim Frashëri, 1983
16. Letërsia e huaj 2 : për shkollat e mesme / Jakup Mato ; Rinush Idrizi ; Vangjush Ziko ; red. Luan Rexhepi.

nga Mato, Jakup | Idrizi, Rinush | Ziko, Vangjush | Rexhepi, Luan [red.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese e Librit Shkollor, 1983
17. Letërsia e huaj 2 : për shkollat e mesme / Jakup Mato ; Rinush Idrizi ; Vangjush Ziko ; red. Luan Rexhepi.

nga Mato, Jakup | Idrizi, Rinush | Ziko, Vangjush | Rexhepi, Luan [red.].

Botimi: Ribot.Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese e Librit Shkollor, 1982
18. Letërsia e huaj 2 : për shkollat e mesme / Jakup Mato ; Rinush Idrizi ; Vangjush Ziko.

nga Mato, Jakup | Idrizi, Rinush | Ziko, Vangjush.

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese e Librit Shkollor, 1981
19. Letërsia e huaj : për shkollat e mesme / Jakup Mato ; Rinush Idrizi ; Vangjush Ziko.

nga Mato, Jakup | Idrizi, Rinush | Ziko, Vangjush.

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese e Librit Shkollor, 1980
20. Letërsia e huaj : për shkollat e mesme / Jakup Mato ; Rinush Idrizi ; Vangjush Ziko.

nga Mato, Jakup | Idrizi, Rinush | Ziko, Vangjush.

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese e Librit Shkollor, 1979