105 regjistrime të gjetura

|
1. Lamtumirë armë : roman / Ernest Hemingway ; përkth. Vedat Kokona ; red. Petrit Ymeri.

nga Hemingway, Ernest | Kokona, Vedat [përkth.] | Ymeri, Petrit [red.].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Novels Botuar: Tiranë : Dituria, 1995
2. Përmes lumit dhe nëpër pemë : roman / Ernest Hemingway ; përkth. Artian Guskiqi ; red. Luan Malaj.

nga Hemingway, Ernest | Guskiqi, Artian [përkth.] | Malaj, Luan [red.].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Novels Botuar: Tiranë : Shtëpia Botuese e Ushtrisë, 1995
3. Të kesh e të mos kesh : roman / Ernest Hemingway ; përkth. Alqi Kristo.

nga Hemingway, Ernest | Kristo, Alqi [përkth.].

Botimi: Bot. i 2-tëTipi i materialit : book Libër; Literary form: Novels Botuar: Tiranë : AQTLASH, 1995
4. E sotmja është e premte : tregime / Ernest Hemingway ; shqipër. Artian Guskiqi ; red. Loni Papa.

nga Hemingway, Ernest | Guskiqi, Artian [shqipër.] | Papa, Loni [red.].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Short stories Botuar: Tiranë : Toena, 1996
5. Plaku dhe deti / Ernest Hemingway ; përkth. Vedat Kokona.

nga Hemingway, Ernest | Kokona, Vedat [përkth.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Çabej MÇM, 1997
6. Dhe lind dielli. Fiesta : roman / Ernest Hemingway ; përkth. Sazan Gjomema ; red. Kujtim Ymeri.

nga Hemingway, Ernest | Gjomema, Sazan [përkth.] | Ymeri, Kujtim [red.].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Novels Botuar: Tiranë : Dituria, 1998
7. Të kesh dhe të mos kesh : roman / Ernest Hemingway ; përkth. nga origj. Alqi Kristo.

nga Hemingway, Ernest | Kristo, Alqi [përkth. nga origj.].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Novels Botuar: Tiranë : Onufri, 2007
8. Tregimet e Nik Adamsit / Ernest Hemingway ; përkth. Sazan Gjomema ; red. Marie Dede.

nga Hemingway, Ernest | Gjomema, Sazan [përkth.] | Dede, Marie [red.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Albin, 1999
9. Kopshti i Edenit : roman / Ernest Hemingway ; përkth. nga origj. Juliana Kurti ; red. Xhevahir Lleshi.

nga Hemingway, Ernest | Kurti, Juliana [përkth. nga origj.] | Lleshi, Xhevahir [red.].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Novels Botuar: Tiranë : Uegen, 2000
10. Plaku dhe deti / Ernest Hemingway ; përkth. Ismail Kadare.

nga Hemingway, Ernest | Kadare, Ismail [përkth.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Onufri, 2002
11. Plaku dhe deti : novelë / Ernest Hemingway ; përkth. Asllan Saraçi ; red. Qazim Shemaj.

nga Hemingway, Ernest | Saraçi, Asllan [përkth.] | Shemaj, Qazim [red.].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Novels Botuar: Tiranë : Uegen, 2003
12. Plaku dhe deti : (novelë) / Ernest Hemingway ; përkth. Besnik Gjunkshi ; red. Aqif Malaj ; përg. për bot. Frederik Shuraja.

nga Hemingway, Ernest | Gjunkshi, Besnik [përkth.] | Malaj, Aqif [red.] | Shuraja, Frederik [përg. për bot.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Redona, 2003
13. Plaku dhe deti / Ernest Hemingway ; shqipër. Vedat Kokona ; red. Kornelja Sima.

nga Hemingway, Ernest | Kokona, Vedat [shqipër.] | Sima, Kornelja [red.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Kokona, 2006
14. Lamtumirë armë! : roman / Ernest Hemingway ; shqipër. Vedat Kokona ; red. Kornelja Sima.

nga Hemingway, Ernest | Kokona, Vedat [shqipër.] | Sima, Kornelja [red.].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Novels Botuar: Tiranë : Kokona, 2006
15. Lumi i madh me dy zemra : tregime / Ernest Hemingway ; përkth. Sazan Gjomena.

nga Hemingway, Ernest | Gjomena, Sazan [përkth.].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Short stories Botuar: Tiranë : ABC, 2007
16. Lumturia e shkurtër e Frensis Mekomberit dhe Dëborat e Klimanxharos : novela / Ernest Hemingway ; përkth. Piro Misha.

nga Hemingway, Ernest | Misha, Piro [përkth.].

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Novels Botuar: Tiranë : Linus, [2009]
17. Plaku dhe deti / Ernest Hemingway ; përkth. Ismail Kadare ; red. Ali Podrimja.

nga Hemingway, Ernest | Kadare, Ismail [përkth.] | Podrimja, Ali [red.].

Botimi: Bot. i 3-tëTipi i materialit : book Libër Botuar: Prishtinë : Rilindja, 1985
18. Plaku dhe deti / Ernest Hemingway ; red. Ismail Kadare ; përkth. Ali Podrimja.

nga Hemingway, Ernest | Kadare, Ismail [red.] | Podrimja, Ali [përkth.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Prishtinë : Rilindja, 1983
19. Plaku dhe deti / Ernest Hemingway ; përkth. Ismail Kadare.

nga Hemingway, Ernest | Kadare, Ismail [përkth.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Prishtinë : Rilindja, 1975
20. Për kë bie kambana / Ernest Hemingway.

nga Hemingway, Ernest.

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Prishtinë : Rilindja, 1973