Përmirëso kërkimin

Informacione

4 regjistrime të gjetura

|
1. Shqipëria në konferencën e parë të planizimit për paqeruajtjen / Kurt Gjika.

nga Gjika, Kurt.

Burimi: Ushtria dhe koha : revistë ushtarake-kulturoreTipi i materialit : article Artikull
2. Bashkëpunim i suksesshëm shqiptaro - gjerman për stërvitjen "Mati -96" / Kurt Gjika.

nga Gjika, Kurt.

Burimi: Ushtria dhe koha : revistë ushtarake-kulturoreTipi i materialit : article Artikull
Listat:
3. Riorganizimi dhe struktura :[Në ushtri] / Kurt Gjika.

nga Gjika, Kurt.

Burimi: Ushtria dhe koha : revistë ushtarake-kulturoreTipi i materialit : article Artikull
4. Eshtë shumë pak ajo që mund të bëjë shteti shqiptar ndaj familjes mbretërore / Kurt Gjika.

nga Gjika, Kurt.

Burimi: Pesëdhjetë e pesë : e përditshme : e pavarurTipi i materialit : article Artikull