35 regjistrime të gjetura

|
1. Kështu qëllova : poezi / Fatmir S. Baçi.

nga Baçi, Fatmir S.

Tipi i materialit : book Libër; Literary form: Poetry Botuar: Tiranë : Marin Barleti, 1994
2. Enigma e lashtë : fabula / Fatmir S. Baçi ; red. Odhise K. Grillo.

nga Baçi, Fatmir S | Grillo, Odhise K [red.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Toena, 1996
3. Bosna su moje godine / Fatmir S. Baçi.

nga Baçi, Fatmir S.

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Toena, 1996
4. Arti dhe besimi te zoti : ese / Fatmir S. Baçi ; red. Adriatik Kallulli.

nga Baçi, Fatmir S | Kallulli, Adriatik [red.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Toena, 2000
5. Kriza në mendjen myslimane / Abdul Hamid Abu Sulayman ; përkth. nga angl. Ilir E. Haxhiaj ; red. Fatmir S. Baçi.

nga Abu Sulayman, Abdul Hamid | Haxhiaj, Ilir E [përkth. nga angl.] | Baçi, Fatmir S [red.].

Tipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Nektari, 2006
6. Një histori e ndërgjegjes dhe e mendimit estetik / rec. Ferid Muhic ; rec. Fatmir S. Baçi ; red. Aurora Bego.

nga Muhic, Ferid [rec.] | Baçi, Fatmir S [rec.] | Bego, Aurora [red.].

Burimi: EstetikaTipi i materialit : book Libër Botuar: Tiranë : Ideart, 2013
7. Falm një shkak; Ki mëshirë / Fatmir S. Baçi.

nga Baçi, Fatmir S.

Burimi: ShpresaTipi i materialit : article Artikull
8. Bashkudhëtarë ndarjesh : Tregim / Fatmir S. Baçi.

nga Baçi, Fatmir S.

Burimi: ShpresaTipi i materialit : article Artikull
9. Metafizika e artit / Fatmir S. Baçi.

nga Baçi, Fatmir S.

Burimi: Edhe diçka : revistë periodike rreth artit dhe për artin : organ i sallonit~poetikTipi i materialit : article Artikull
10. Dimri i një fshati : Tregim / Fatmir S. Baçi.

nga Baçi, Fatmir S.

Burimi: Drita : e përjavshme, letrare artistike : organ i Lidhjes së Shkrimtarëve dhe~Artistëve të ShqipërisëTipi i materialit : article Artikull
11. Artisti dhe koha : Ese / Fatmir S. Baçi.

nga Baçi, Fatmir S.

Burimi: Rilindja : e përditshme informative e pavarurTipi i materialit : article Artikull
Listat:
12. Boshti imagjinar i poezisë / Fatmir S. Baçi.

nga Baçi, Fatmir S.

Burimi: Edhe diçka : revistë periodike rreth artit dhe për artin : organ i sallonit~poetikTipi i materialit : article Artikull
13. Prozaizmi, prozatori dhe proza e shkurtër / Fatmir S. Baçi.

nga Baçi, Fatmir S.

Burimi: Edhe diçka : revistë periodike rreth artit dhe për artin : organ i sallonit~poetikTipi i materialit : article Artikull
14. Skajet e një rrethi / Fatmir S. Baçi.

nga Baçi, Fatmir S.

Burimi: Rilindja : e përditshme informative e pavarurTipi i materialit : article Artikull
15. Artsiti dhe koha / Fatmir S. Baçi.

nga Baçi, Fatmir S.

Burimi: Evropa magazinë : revistë e përjavshmeTipi i materialit : article Artikull
16. Lamtumirë, ishin dy virgjëri , Nje dru si unE, ...Dhe fajet m'i kurseni, Rrënimi i ushtarit, Rrethi i horizontit, Ku agu ëndrrën tjetër , Do pendohesh, Njerezit plaken lehtë, Dy vjeshta dhe dy gra / Fatmir S. Baçi.

nga Baçi, Fatmir S.

Burimi: Evropa magazinë : revistë e përjavshmeTipi i materialit : article Artikull
17. Metafizika e artit / Fatmir S. Baçi.

nga Baçi, Fatmir S.

Burimi: Edhe diçka : revistë periodike rreth artit dhe për artin : organ i sallonit~poetikTipi i materialit : article Artikull
18. Arti dhe gruaja / Fatmir S. Baçi.

nga Baçi, Fatmir S.

Burimi: Tema : e përjavshme, politiko-kulturoreTipi i materialit : article Artikull
19. Nuk ka dhe aq vend... : Cikël poezish / Ferid Muhic ; Përkth. Fatmir S. Baçi.

nga Muhic, Ferid | Baçi, Fatmir S. Përkth.

Burimi: Tema : e përjavshme, politiko-kulturoreTipi i materialit : article Artikull
20. Rrethi i horizontit : [Poezi] / Fatmir S. Baçi.

nga Baçi, Fatmir S.

Burimi: Tema : e përjavshme, politiko-kulturoreTipi i materialit : article Artikull