Përshkrimi ISBD MARC

Gruas, Ikim / Agim Shehu.

Autorët: Shehu, Agim.
Tipi i materialit:  materialTypeLabelArtikuj Në: Drita : e përjavshme, letrare artistike : organ i Lidhjes së Shkrimtarëve dhe~Artistëve të Shqipërisë Nr. 5 tetor, 1997, f. 5
Lista në të cilat gjendet ky titull: Lista Kadare
Inventari: Artikuj

Nuk ka komente për këtë titull.