Përshkrimi ISBD MARC

Dëbora mbi fusha / Ernest Hemingway.

Autorët: Hemingway, Ernest.
Tipi i materialit:  materialTypeLabelArtikuj Në: Drita : e përjavshme, letrare artistike : organ i Lidhjes së Shkrimtarëve dhe~Artistëve të Shqipërisë Nr. 23 qershor, 1996, f. 12, 13
Lista në të cilat gjendet ky titull: Lista Kadare
Inventari: Artikuj

Nuk ka komente për këtë titull.