Përshkrimi ISBD MARC

Kur shkruaj me dorën e majtë : Tregim / Arian Leka.

Autorët: Leka, Arian.
Tipi i materialit:  materialTypeLabelArtikuj Në: Drita : e përjavshme, letrare artistike : organ i Lidhjes së Shkrimtarëve dhe~Artistëve të Shqipërisë Nr. 16 qershor, 1996, f. 9, 10
Lista në të cilat gjendet ky titull: Lista Kadare
Inventari: Artikuj

Nuk ka komente për këtë titull.