Përshkrimi ISBD MARC

Bashkëpunim i suksesshëm shqiptaro - gjerman për stërvitjen "Mati -96" / Kurt Gjika.

Autorët: Gjika, Kurt.
Tipi i materialit:  materialTypeLabelArtikuj Në: Ushtria dhe koha : revistë ushtarake-kulturore Nr. 44, 8 qershor, 1996, f. 2
Lista në të cilat gjendet ky titull: Lista Kadare
Inventari: Artikuj

Nuk ka komente për këtë titull.