Përshkrimi ISBD MARC

Deklaratë e përbashkët e Partisë Balli Kombëtar dhe Partisë së Djathtë Demokratike (PDD) :Tiranë, më 21. 03. 1996 :Balli i kombit.

Tipi i materialit:  materialTypeLabelArtikuj Në: "Balli i Kombit : gazetë e Partisë Nacionaliste ""Bashkimi Demokratik Shqiptar""" Nr. 214, 24 mars, 1996, f.2
Lista në të cilat gjendet ky titull: Lista Kadare
Inventari: Artikuj

Nuk ka komente për këtë titull.