Përshkrimi ISBD MARC

Filmi artistik shqiptar : imazhi, historia, qenësia / Josif Papagjoni ; red. Begzo Sejdo.

Autorët: Papagjoni, Josif.
Sejdo, Begzo (red.).
Tipi i materialit:  materialTypeLabelLibraBotuar: Tiranë : ASA, 2017Të dhëna fizike: 588 f. : me foto ; 24 cm.Shënime: Bibliogr.:f.587-588 dhe shënime në libër. - Pa ç., pa tir.ISBN: 9789928141620.Fjalët kyçe:Kinematografia
Filma artistikë
Regjisorë
Biografia
Termat gjeografikë: ShqipëriKlasifikimi dhjetor universal: 791 .036(496.5)
929(496.5)
Lista në të cilat gjendet ky titull: Lista Kadare
Tipi i materialit Vendndodhja Numri i vendit Numri i inventarit Lloji i huazimit
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
ar.180.c.37 Shfleto2 raftin Ar.000099580 sallë
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.515.b.1 Shfleto2 raftin S.000391753 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.515.b.2 Shfleto2 raftin S.000391754 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.515.b.3 Shfleto2 raftin S.000391755 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
al.48.a.3 Shfleto2 raftin S.000391807 sallë

Nuk ka komente për këtë titull.