Përshkrimi ISBD MARC

Forcimi i pareshtur i aftësive mbrojtëse dhe zhvillimi i vendit e vetmja rrugë për të siguruar lirinë dhe pavarësinë e atdheut : diskutim në Kongresin e 9-të të PPSh. / Prokop Murra.

Autorët: Murra, Prokop.
Tipi i materialit:  materialTypeLabelLibraBotuar: Tiranë : 8 Nëntori, 1986Të dhëna fizike: 16 f.
Lista në të cilat gjendet ky titull: Lista Kadare
Tipi i materialit Vendndodhja Numri i vendit Numri i inventarit Lloji i huazimit
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
ar.47.g.20 Shfleto2 raftin Ar.000040251 sallë
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.50.v.60 Shfleto2 raftin S.000177194 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.50.v.61 Shfleto2 raftin S.000177195 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.50.v.62 Shfleto2 raftin S.000177196 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.50.v.63 Shfleto2 raftin S.000177197 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.50.v.64 Shfleto2 raftin S.000177198 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.334.g.56 Shfleto2 raftin S.000177609 sallë

Nuk ka komente për këtë titull.